Sügisene metsSeekord panen kirja ühe loo pildistamisest eelmisel sügisel. Varem polnud jõudnud seda lugu kirja panna, kuigi pildid olid juba ammu valmis.

Tol korral oli pildistamise põhjus hoopis muus – auto oli vaja remonti viia. Kuna remonditöökoda asus päris kaugel ja ära poleks sealtkandist saanud muud moodi kui jala või taksoga. Autoremont pidi kestma mõned tunnid, mistõttu tuli see aeg kuidagimoodi sisustada. Niisiis vaatasin kaardilt ümbrust ja avastasin seal lähedalt päris head kohad, kuhu võiks fotoaparaadiga jalutama minna.

Niisiis pakksingi kaasa makrofotograafia vahendid ning viisin auto remonti. Jalutasin sealt kohe metsa ja hakkasin huvitavaid objekte otsima. Väga palju ma neid ei leidnud, kuid ühtteist siiski huvitavat silma jäi.Sain metsas jalutada umbes 3 tundi, kuna siis helistati, et auto on valmis saanud.

Sellised olid seekordsed fotod: