Ringkäik Tallinnas



17. augustil 2020.a. käisin Tallinnas pildistamas. Pildistasin nii fotokaga kui ka drooniga. Esimene sihtkoht oli Tallinna Raekoda. Olin ka varem seda drooniga pildistanud, kuid siis ei paistnud päike mitte kõige paremast suunast. Nüüd läksin uuesti Vana Toomast pildistama. Läksin kella 9 paiku vanalinna. Linn oli inimestest üsna tühi, mistõttu andis see võimaluse rahulikult oma droonilend ära teha.

Vana Toomas.

Kui Vana Toomas oli pildile saadud lennutasin drooni veidi ka Niguliste kiriku juures. Seal peab tähelepanelik olema, kuna üks Niguliste kiriku külg jääb juba lennukeelualasse, kus peab luba olema.

Niguliste kirik.

Pakkisin asjad ja lahkusin vanalinnast. Järgmine sihtkoht oli Lennusadam. Seal lähedal seisavad juba mitmendat nädalat kaks kruiisilaeva: AIDAAURA ja AIDACARA. Proovisin neist ka drooniga pilt teha.



AIDAAURA ja AIDACARA Tallinna lahel.

Jälle asjad kokku. Järgmiseks sihtkohaks oli Balti jaam. Proovisin seal rongid drooniga pildile saada. Kahjuks polnud neid seal eriti palju (ainult 2).

Rongid Balti jaamas.

Balti jaamas lennutamine ei olnud kerge ülesanne, kuna ühendus kippus drooniga katkema. Aga levitugevdajaid kasutades sain oma lennu lennatud.

Pakkisin asjad ja koju tagasi.





1 thoughts on “Ringkäik Tallinnas

Comments are closed.