Uued statiivid



Ostsin oma fotovarustusse uued statiivid. Vanal läks jalgade kinnitus katki. Kasutada veel sai, aga see oli paras piin, sest üks statiivi jalg korralikult ei kinnitunud.

Enne oli mul üks statiiv, nüüd lisaks ka veel väike Manfrotto statiiv.

MANFROTTO PIXI EVO 2

Üheks statiiviks sai väike statiivike nimega Manfrotto Pixi Evo 2. Tegemist on kerge pisikese statiiviga, mida kannan nüüdsest alati kaasas siis, kui suuremat statiivi pole.

Manfrotto Pixi Evo 2.

Lisaks tellisin Aliexpressist statiivile kiirlukustusplaadi. Aliexpressist just seetõttu, et seal maksis see plaat 10 €, meil epoodides kuskil 40-50 €. Kiirlukustusplaan töötab kenasti, mistõttu pole vaja kahetseda, et odavam toode.

Statiiv on päris mõnus. Kaalu on tal umbes 300 grammi koos kiirlukustusplaadiga. Pikkus kokkuvoldituna umbes 25 cm. Niisiis hea fotokotti toppida.

Manfrotto Pixi Evo 2, jalad väljatõmmatuna.

SIRUI TRAVELER T-1004XL, KUULPEA E-10

Suuremaks statiiviks valisin Sirui statiivi T-1004XL, millel E-10 kuulpea. Tegemist on alumiiniumstatiiviga. Kaalu on tal 1,6 kg, kokkupanduna pikkuseks 46 cm.



Sirui statiiv T-1004XL.

Olen seda statiivi nüüd veidi aega kasutanud ning võin valikuga rahule jääda. On küllaltki stabiilne ka tugevama tuulega. Tõsiküll, lasen keskposti alati alla ja seda ei kasuta.