Talvine Kakumäe poolsaarMõtlesin vahelduse mõttes ära käia ka veidi lähemal ehk Tallinnas Kakumäe poolsaarel. Ma polnudki sinna päris kaua sattunud, mistõttu leidsin, et võiks ära käia.

Sinnakanti minekuga on aga tihtilugu see probleem, et seal pole autot kuhugi parkida, vähemalt poolsaare otsas mitte. Aga otsustasin siiski proovida. Mõtlesin, et teen poolsaare otsas korra autoga ringi ära ja kui kohta ei leia, siis lähen Kakumäe ranna parklasse ja jalutan sealt poolsaare tippu. Aga õnneks leidsin ühe koha, kuhu auto jätta ja sain seeläbi kiiremini oma käigu tehtud.

Ilm oli sellel päeva pilvine ja võrdlemisi tuuline. Merel oli päris tihe udu ja nö. mere efekt. Minu matk võttis aega kõigest tunni, kuid ega ma seal väga kaua olla tahtnudki. Tahtsin käia läbi peamised tuttavad kohad ja vaadata, mida pildile saab. Tegin tiiru peale päris poolsaare otsale.