Tilgu koopadSeekordne väike fotoretk viis mind Tilgu koobaste juurde Harjumaal. Retk polnud pikk ehk 1 kilomeeter, kuid vaatamist oli seal küllaga, ronimist ka. Retk ise nägi välja lihtne: Tallinn – Tilgu sadam – Tallinn. Parkisin auto ja läksin Tilgu koobaste juurde. Enne mere äärde jõudmist tuli pangaservalt alla saada. Leidsin ühe sobiva koha, kust oli ennegi alla mindud. Õnneks oli see koht kaetud ainult lumega, mitte jääga, mistõttu sai päris kenasti sealt alla.

Kui olin pangaservast alla saanud, käisin seal veidi ringi, minnes mööda kaldaäärt alguskohast kaugemale. Käia tuli jää peal ning jää tegi aeg-ajalt kahtlustäratavaid raginaid. Ühel hetkel juhtuski see, mis juhtuma pidi, et vajusin veidi läbi jää. Jalg märjaks ei saanud, kuid veidi valus oli see kukkumine küll. Aga midagi tõsist ei juhtunud ja retk sai jätkuda.

Niisiis käisin seal mere ääres umbes 500 meetrit ja siis sama maa tagasi. Tegin fotosid maalt ja õhust.Panoraamfoto Tilgu koobastest.
Vahetevahel tegin pilte ka makroobjektiiviga.

Ja lõpuks oli drooni kord pilte teha.Kui pildid tehtud, tuli tuldud teed tagasi minna, ehk veidi pangaseinast üles ronida. Ka see läks päris libedalt. Auto juurde jõudes tegin matkapliidil vee soojaks ning tegin endale süüa. Kui lõuna peetud, sõitsin tagasi koju.