Multitööriist



Kuna minult on aeg-ajalt ikka küsitud, millist matkavarustust ja fototehnikat kasutan, siis lisan siia blogisse ka ülevaateid hangitud varustusest. See tekst ei ole kellegi poolt sponsoreeritud. Tegin toote valiku ja maksin selle eest ise.

Minu reisidel on alati kindlaks kaaslaseks multitööriist. Ühel või teisel viisil kasutan seda praktiliselt igal reisil. Peamised rakendused on nuga ja käärid, kuid ka näpitsad kuluvad vahel ära. Teisi tööriistu kasutan vähem, kuid saan olla kindel selles, et mul on olemas vajalikud töövahendid, mida vajadusel kasutada saan. Lisaks on minu multitööriistal ka kruvikeerajate komplekt, mida võib vaja minna näiteks fototehnika juures (poltide kinnitamine). Viimased kinnituvad magnetiga.

Millist multitööriista siis kasutan? Minu valikuks on Ganzo G202. Mul on neid tegelikult kaks tükki. Üks on mul igapäevaselt kaasas, teine on oma koha leidnud fotokotis.



Ganzo G202-l on kokku 24 tööriista (sealhulgas kruvikeerajad). Kaasas on kotike, kus tööriista koos kruvikeerajate otsikutega hoida saab. Kaalu on tööriistal umbes 300 grammi.



Olen kasutanud seda toodet umbes aasta. Kõik toimib kenasti, midagi pole lagunema hakanud. Nuga ja käärid on püsinud teravatena. Minu nõudlustele on sellest tööriistast rohkem kui küll.





1 thoughts on “Multitööriist

Comments are closed.