Uus fotokott – MindShift BackLight 36l



Mõni aeg tagasi kirjutasin postituse uuest fotokotist. Tegemist oli Lowepro Protactic 450 AW II fotokotiga, mis on väga hea fotokott ning midagi halba selle kohta mul polegi. Ainult see jäi mulle väikeseks. Fotovarustust on mul päris palju (fotokad, objektiivid, lisavarustus, droon), mida matkamisele kaasa võtan. Lisaks muu kraam, olgu selleks siis lisariietus, toit vms. Just viimase osas jäi Lowepro kott mulle väikeseks.

Uus kott on MindShift BackLight 36 liitrine kott. Valisin hoolikalt, millise koti endale hangin. Vaatasin päris palju erinevaid videosid YouTube keskkonnas. Sõelale jäi mitu varianti, kuid kõiki pole Eestis lihtsalt saada. Mindshift koti ma aga leidsin ja ära ma selle tellisingi.

Tegemist pole sponsoreeritud tekstiga. Ise valisin koti välja ja ise selle eest ka maksin.



Hea kott ja mulle meeldib, aga nagu ikka on mõned sellised asjad ka, mis võiksid minu meelest teisiti olla. Olin nendest puudustest teadlik ja üllatusi koti kättesaamisel ei tekkinud. Esiteks võiksid olla õlarihmad ehk veidi laiemad. Teiseks võiks vöörihm olla eemaldatav, sest tihtilugu ma seda ei kasuta.

Olen selle kotiga ühe pikema paaritunnise jalutuskäigu juba teinud. Ja olen rahul. Ruumi on piisavalt, et võtta jalutuskäigule kaasa jook, söök, söögitarvikud, väikesed snäkid jpm. Natuke pean harjuma õlarihmadega, sest need kipuvad veidi soonima, kuid seda on juhtunud ka teiste uute kottidega. Ju siis keha pole veel sellega harjunud.

Lowepro kott jääb endiselt minu kasutusse, kuid seda peamiselt siis, kui käin näiteks linnas jalutamas, kus paljud asjad võib lihtsalt autosse ootama jätta ja kaasas tassima ei pea.





1 thoughts on “Uus fotokott – MindShift BackLight 36l

Comments are closed.