Treppoja, Pakri poolsaar ja PaldiskiOlin pikalt mõelnud, et võiks minna taaskord Pakri poolsaarele. Alati on mingi asi vahele tulnud, et pole sinna jõudnud. Aga seekord otsustasin ära käia. Lisasin veel ka Treppoja joastiku.

Sõit algas Tallinnast ja esimene sihtkoht oligi Treppoja. Inimesi seal polnud, aga eks seepärast, et tegemist oli tööpäevaga. Joastik oli küllaltki veerohke ja ümbruskond seetõttu päris porine.Kui pildid tehtud, sõitsin Pakri poolsaarele. Kõigepealt päris poolsaare tippu. Ilm oli külm ja niiske, kuid tuul polnud tugev, mistõttu sain ka drooni lennutada.

Seejärel liikusin Uugla paekaldani, kus asub RMK poolt paigaldatud trepp, kus saab pangast alla minna. See trepp on päris järsk ja kõrgete astmetega. Alla minemisel polnud probleeme, kuid ülesronimine võttis võhmale, kuna seljas oli mul ka paarikümnekilone fotokott.

Seal olid ka mõned kalamehed, kes olid umbes 100 meetri kaugusele merre kõndinud. Paldiskist lahkus samal ajal ka “Elbe Highway” nimeline laev, mis peaks olema autode (uued autod) spetsialiseerunud laev.Elbe Highway.
Elbe Highway
Elbe Highway


Päike hakkas loojuma ning oli veel plaan pilte teha Pakri tuletorni juurest drooniga. Seepärast ronisin kiiresti trepist üles, istusin autosse ja põrutasin taas tuletorni juurde. Lasin droonil tuletorni juurde lennata ning tegin viimased pildid drooniga.Pakri tuletorni tipp.


Pimedus oli saabunud ja nüüd oli hakata kodu poole liikuma. Aga veel enne seda, kui päris kodutee alata sai, peatusin veel korra Paldiski keskväljakul, mis on saanud uue ilme. Seal oli seismas ka kena jõulukuusk.Ja siis ootas ees kodutee. Kokku kestis see reis umbes 7 tundi.

1 thoughts on “Treppoja, Pakri poolsaar ja Paldiski

Comments are closed.