Sügisene PiritaTekkis võimalus ja tahtmine minna Piritale metsa ja Pirita jõe äärde. Valisin välja sobivaima päeva ja sõitsingi kohale. Eesmärgiks oli pildistada puid ja jõeäärset elu. Päris niisama ma sinna jalutama ei läinud. Olin mõnes kohas ka varem käinud. Mõned kohad olid aga uued ning nende nimel olin eelnevalt Internetis eeltööd teinud.

Käik oli tore ja kahetsema ei pidanud. Sain pildile uhked tammed ja sügisvärvid. Pilte tegin nii fotokaga kui ka drooniga.

Ehkki olen endale sellel aastal uusi matkavarustuse asju hankinud, on mõnest asjast veel puudus. Nimelt pean endale paremad kindad hankima, parimal juhul fotograafi omad. Silma on jäänud Vallerret firma fotograafi kindad, kuid need on päris kalli hinnaga. Eks näis, millise valiku ma lõpuks teen.

Nüüd aga sellel päeval tehtud fotod. Kõigepealt kaameratega ja seejärel drooniga tehtud fotod.

Tammepuu.
Tammepuu.


Tammepuu.
Tammepuu.
Tammepuu.
Tammepuu.


Tammepuu.
Tammepuu.
Tammepuu.
Sammaldunud puu.
Tammepuu.


Tammepuu.
Kasepuu.
Käbid kuusel.
Sügisesed lehed.
Tammepuu.


Pirita jõgi.
Pirita jõgi.
Pirita jõgi.
Pirita jõgi.
Pirita jõgi.
Vaade Piritale.