Kaberneeme ja Jägala juga
Olin juba mõnda aega plaaninud minna Kaberneeme kanti pilte tegema ning sellel nädalal tegin selle plaani teoks. Sihtkohtasid oli 3: Kaberneeme poolsaare tipp, metsane ala Kaberneeme ja Ihasalu vahel ning tagasiteel oli plaan läbi hüpata ka Jägala joa juurest.

Alustasin sõitu Tallinnast ja umbes 45 minutiga olin sihtkohas, Kaberneeme poolsaare tipus. Ilm oli pilvine ja päikest näha polnud, poolsaare ühel küljel oli ilm suhteliselt tuulevaikne, teisel küljel aga päris tuuline. Kaugemal oli näha ka udu, mida silm eriti eristada ei suutnud, küll aga kaamera.

Poolsaare tipus käisin veidi ringi ja tegin mõned pildid ka. Lisaks lennutasin drooni, mille lennutasin ka Koipsi saare kohale. See tähendas droonile umbes 2,5 km vahemaad edasi-tagasi. Silma jäid ka mõned huvitavad samblikud ja taimed, mille makroobjektiiviga pildile jäädvustasin.

Koipsi saar.

Koipsi saar.

Koipsi saar.

Edasi liikusin Kaberneeme ja Ihasalu vahel asuvatesse metsadesse. Lootsin midagi huvitavat makroobjketiiviga pildile saada, kuid midagi erilist silma ei jäänud. Mõned pildid ikka tegin. Seal metsades oli veel päris palju lund ja jääd.

Enne veel kui Jägala joale sõitma asusin, oli väike lõunapaus.

Kui lõunapaus läbi, sõitsin joa juurde. Juga oli võimas, vesi voolas joast alla praktiliselt terves ulatuses. Uudistajaid oli ka omajagu.

Ja nüüd oligi selle päeva plaan täidetud. Järgnes kodutee.