Saue ja Keila



Tekkis mõte minna Saue tammikut uudistama. Ja et reis liialt lühikeseks ei jääks, lisasin juurde ka Keila linna.

Ilm oli sel päeval ilus ja lumine. Niisiis pakkisin asjad ja asusin teele. Esimeseks sihtkohaks oli Saue tammik. Kohale jõudmine võttis Tallinnas aega umbes 45 minutit, sest teel olid päris mitmed ummikud.

Olen Sauel palju ka varem käinud, kuid seal tammikus ma käinud polnudki. Kohale jõudes parkisin auto ja käisin siis veidi ringi. Pikemalt ma kuhugi ei läinud. Mõningad jalgteed olid lumest puhtaks lükatud, kuid need olid ikka seal, kus eriti huvitavaid pilte teha ei saanud. Niisiis tuli paksu lume sees ronida. See aga võttis aega ja väsitas ära ka.



Tammeoksad.




Veetsin Saue tammikus umbes 45 minutit, siis pidin edasi liikuma Nüüd viis tee Keilasse. Plaanis oli auto parkida kahte kohta ja siis seal ümbruses ringi jalutada. Esimene koht oli kiriku juures olev parkla ja teine raudteejaama juures olev parkla.

Esmalt läksin siis kiriku juurde. Käisin veidi ringi kiriku juures ja siis liikusin Keila jõe äärde. Seal tegin ka oma Keila ringkäigu esimesed pildid.





Kui jõe ääres käidud, sõitsin raudteejaama juurde. Seal jalutasin ka veidi ringi ja tegin mõned klõpsud ka.

Ja siis oligi aeg kodu poole liikuda. Nagu juba varem öeldud, oli tegemist lühikese fotoreisiga, mis kestis umbes 3-4 tundi. Mõtlesin drooni ka lennutada, kuid seekord jäi see asi tegemata.