Graafikalaud
Juba mõnda aega tagasi olin ostnud endale graafikalaua. Kui ostsin, siis proovisin seda paar korda ja mul tekkis siis korduvalt küsimus, miks küll seda kasutada, kui saan hiirega asjad kergemini ja kiiremini tehtud. Niisiis jäigi graafikalaud kasutuna seisma.

Mul on graafikalaud Wacom Intuos Medium. Valisin tavalise Intuose, mitte Pro variandi. Eks hind määras valiku.

Siin ei ole tegemist sponsoreeritud postitusega, vaid ostsin selle toote ise.

Olen viimasel ajal Youtubes vaadanud palju videosid, kuidas inimesed neid graafikalaudu kasutavad ning otsustasin endale veelkord võimaluse anda.

Wacom Intuos Medium.

Eks kasutamine on ikka võõras, kuid alla ma ei anna. Iseenesest on see graafikalaud mõnus, pliiats on mugav ning tarkvara võimaldab kõike väga täpselt seadistada.

Wacom’i pliiats.

Info järgi, mida lugesin, võib graafikalauaga harjumine võtta päev-kaks, mõnel juhul 2-3 nädalat, mõned inimesed aga ei harjugi ära. Samas paljud jäävadki graafikalauda kasutama ning hiire kasutamise juurde ei naase.

Paar päeva olen nüüd sellega pilte töödelnud ja aina paremaks läheb. Arvan, et saan selle graafikalauaga päris heaks sõbraks. Igatahes alla ma seekord ei anna.