Minu fotokottNüüd on mul uus fotokott. Mõtlesin kaua, milline fotokott hankida. Vaatasin palju YouTube videosid. Seal hakkas ikka ja jälle läbi käima üks nimi “Lowepro ProTactic 450 AW II”. See kott oli saadaval ka Eestis ja selle endale hankisingi.

Lowepro ProTactic 450 AW II

Esimest korda on mul fotokott, mis avaneb selja poolt, mistõttu võtab sellega harjumine kindlasti omajagu aega.

Praegu on kott veel nö. sissetöötamata, mistõttu on kõik veel jäik ja kõva. Eks ajapikku läheb kõik pehmemaks, eriti just rihmad.Kotil on välispinnal väga palju erinevaid kinnituskohti, mis võimaldab sinna kinnitada mida iganes. Mul on seal praegu statiivihoidja ja kaks pudelihoidjat (tellisin AliExpressist). Kotil oli kaasas ka üks pudelihoidja, kuid see tundus veidi suurena.

Sellised pudelihoidjad lisasin kotile. Mul on musta värvi.

Kõik fototehnika ja droon oma lisadega mahtusid kotti ära. Panin korraks kaalule ka. Kokku kaalub kott koos varustusega umbes 10 kg. Kotis on mul kaks kaamerat ja droon ning lisaks igasugu lisavidinaid.

Kotil on ka vöökinnitus koos väikeste taskutega, kuid selle võtsin ära. Võib-olla pikemal jalutuskäigul tuleb see kasuks, kuid lühematel jalutuskäigul tundub see liigne detail olevat. Aga hea on see, et seda sai eemaldada.

Koti põhja all on vihmakate.

Eks aeg näitab, kuidas ma selle kotiga sõbraks saan.