Kevadine väljasõit Läänemaale ja HarjumaaleOlin juba ammu tahtnud pildistada kuldkingasid, mistõttu oligi seekordse väljasõidu eesmärgiks minna vaatama, kas need kaunid lilled on oma õied lahti teinud. Sihtkohaks oli Läänemaa, kus pärast uurimistöö tegemist arvasin, et kuldkingad kasvavad. Täpset asukohta ei hakka ma välja tooma. Niisiis sõitsingi otsejoones sinna, kus minu arvates kuldkingad võiksid kasvada.

Kohale jõudes selguski, et koht on täitsa õige ja kuldkinga taimed olid kenasti olemas, tõsiküll õisi veel polnud. Seetõttu tuli leppida teadmisega, et kuldkingade õisi seekord pildile ei saa ja tuleb hiljem jälle tagasi tulla.

Aga et reis päris asjatu poleks tegin pilte kullerkuppudest, mida oli ühel kaunil aasal päris palju. Lisaks sõitsin tagasiteel läbi Koluverest, Audest ja Rummust, kus samuti mõned pildid tegin. Koluvere linnuse juures sai ka droon tööd teha.

Aude mänd

 

Aude mänd