Endine Türisalu raketibaasTegin veidi pikema jalutuskäigu endise Türisalu raketibaasi territooriumile. Olin seal alal osaliselt käinud ka varem, kuid nii põhjalikku jalutuskäiku ma polnud seal teinud. Lähenesin raketibaasi territooriumile Vääna – Keila-Joa maantee poolt ning käisin praktiliselt kogu territooriumi läbi. Kuna osaliselt käivad seal vanade ehitiste lammutustööd, siis sinna ma lähemalt vaatama ei läinud.

Ilm oli sel päeval päikesepaisteline, kuid tuule tõttu päris külm.

Tahtsin pildistada vanu raketibaasi ehitisi ning lootsin pildile saada ka mõned taimed lähifotodena. Vanu sõjaväehooneid sain pildile päris palju, kuid taimi eriti ei leidnud. Põhjus see, et loodus polnud seal veel eriti tärkama hakanud. Põhjused on arvatavasti need: avatud maa-ala, mere lähedus ja sellest tulenevalt külmem õhk, mis ei lase taimedel veel kasvama hakata.

Aga enne veel, kui raketibaasi territooriumile jõudsin, tegin väikese peatuse Väänas. Seal lasin droonil veidi lennata, et jäädvustada piltidele sealne päikesejaam.

Minu töövahend tööhoos.