Vanasauna jugaMõni aeg tagasi avastasin enda jaoks uue joa (joastiku). Lugesin kuskilt artiklit, et selline juga on olemas ja piltidelt nägi välja päris unikaalne. Seetõttu otsustasin, et tuleb seda vaatama ja pildistama minna.

Käisin ka eelmise fotoreisi raames sealt korra läbi, kuid siis ei leidnud ma ajanappuse tõttu sellele joastikule head ligipääsu.

Kui oled aga ühe korra kohapeal ära käinud, siis on kergem kaartide pealt ligipääsu otsida. Ja seda ma tegingi. Panin paika, kuidas joale läheneda ja tegin plaani teoks.

Sõitsin kohale, parkisin auto ja hakkasin joastikule ligipääsu otsima. Ronimist oli palju, kuid jõudsin sihtkohta. See joastik on mitmetasandiline. Päris alumist osa ma pildistada ei saanud, kuna kõik oli väga mudane ja libe. Ei riskinud seal turnima hakata. Ka jääb alumisest osast pildistades ette üks suur puu, mis ülemist osa päris olulisel määral varjab.

Tagasiteel kõndisin veidi ka karjääri serval. Oli huvitav käik ja avastus.