Tuisune Türisalu pank



Seekordne fotoreis viis mind Türisalu panga juurde. Algselt oli plaanis hoopis kaugemale sõita, kuid ilmaolude tõttu lükkasin selle pikema sõidu edasi.

Niisiis otsustasin minna Türisalu panga juurde ja mitte panga peale, vaid panga alla. Kodus asju sättides lõi taeva selgeks ja oli ka veidi päikesepaistet, mis lisas indu kiiresti kohale sõita. Ettevalmistused ei võtnud kaua ning asusin liikvele.

Sõit algas Tallinnast ja sihiks Vääna-Jõesuu rand, kustkaudu mõtlesin Türisalu panga alla jalutada. Kui liikuma sain oli ilm juba pilviseks tõmbunud, aga mis sellest. Türisalu poole liikudes, hakkas alates Tabasalust ilm aina pilvisemaks ja pisitasa ka lumisemaks muutuma. Ka tuul läks aina tugevamaks. Muraste kanti jõudes oli tee peal juba päris korralik tuisk.

Kui jõudsin sihtkohta, siis võttis mind vastu tihe lumesadu ja tuul. Lund sadaski pigem horisontaalselt. Koheselt sai selgeks, et ega erilisi pilte sellise ilmaga ei tee. Aga alla ma ei andnud ning käisin sihtkohas ikka ära, aega kulus selleks umbes tund.

Korra vajusin ka läbi lume, mistõttu käis üks jalg merevees ära. Õnneks midagi erilist ei juhtunud ja jalutuskäik sai jätkuda.



Pilte sain teha ainult ühes suunas, sest kui oleksin kaamera teise suunda keeranud, oleks objektiiv koheselt lumekihiga kattunud.

Pilte palju teha ei saanud, kuid midagi pildile ikka sain.









1 thoughts on “Tuisune Türisalu pank

Comments are closed.