Metsanurme ja Keila jõgi



Metsanurme fotoreis oli veidi teistsugune, kui minu tavalised fotoreisid. Teisisõnu oli see ajaliselt võrdlemisi lühike, ehk umbes tund-poolteist kohapeal, lisaks sõitmise aeg.

Käisin Metsanurme-Üksnurme ajaloo- ja loodusõpperajal. Tervet rada ma ei läbinud, vaid ainult väikese osa sellest. Rada on 9,5 km pikkune, kuid mina läbisin ehk umbes 2 km lõigu.

Olin sellel matkarajal käinud ka varem, kuid siis suvekuudel. Nüüd tekkis idee, minna sinna siis, kui maad katab lumevaip. Niisiis võtsin kaasa kõik tarviliku, kontrollisin üle, kas seal drooni ka lennutada tohib ja asusin teele.

Sõit Tallinnast sinna ei kestnud kaua, ehk umbes 30 minutit. Parkisin auto ja asusin teele. Ilm ei olnud kahjuks sugugi eriline. Nagu ikka oli pilves ja sombune. Õnneks oli veidi külmakraade, mistõttu oli maa külmunud.

Plaan oli kõndida mööda jõeäärt ja otsida kohti, mida pildistada. Keila jõgi, mis seda matkarada läbib, lookleb sealkandis päris palju (nagu on näha ka selle postituse juures olevatelt droonifotodelt). Jõe pildistamiseks polnud kohti kerge leida. Kaldad on seal võsased, kuid mõned kohad siiski leidsin.



Lagedal väljal oli tekkinud vahva värvidemäng.


Matkaraja ääres.




Kui fotokaga pildid tehtud, tegin pilte ka drooniga. Droon lendas sel päeval kaks korda, natuke erinevate kohtate peal.



Üksik puu põllul.


Nagu juba varem juba kirjutasin, oli tegemist lühikese matkaga. Ilm oli sombune ja värvid seetõttu igavad. Aga mõned pildid sain tehtud ja drooniga sain piltidele Keila jõe huvitavad mustrid. Võib minimatkaga rahule jääda, sest fotosaagi sain kätte.





1 thoughts on “Metsanurme ja Keila jõgi

Comments are closed.